Снимка: Pixabay
fallback
Футболистът ОДжей Симпсън, чийто съдебен процес за двойно убийство разтърси и раздели САЩ, е свободен човек след изтърпяването на условната му присъда, съобщи БГНЕС.
 
Симпсън, който сега е на 74, бе освободен от затвора през 2017. Той излежа девет години за въоръжен грабеж по случай около спортни сувенири. 
 
Той трябваше да изтърпи условната си присъда през февруари.
 
"Съветът на комисарите по условно освобождаване в Невада проведе предсрочно изслушване на г-н Симпсън. Решението за предсрочно освобождаване от условно освобождаване беше ратифицирано на 6 декември, 2021. Съветът присъди кредити в размер, равен на времето, оставащо до присъдата, за да намали наказанието до изтърпяното време", заяви говорителят на полицията в Невада Ким Йоко Смит.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Илия

преди 2 години

Ния Христова, превела си нещо но явно не ти е ясно какво. Кой е Симпсън, какъв футболист е: крило, вратар или защитник....ЧОВЕК ТРЯБВА ДА УЧИИИ, само с връзки става смешен. Обидно ми е заради такива като теб.

7

xaxsasбв

преди 2 години

Е супер, на тия години му е време да се ожени.

6

Ния да си прочете

преди 2 години

безумната публикация - ако може да чете, разбира се, а не само да "превежда" с Гугъл. Пише, че е осъден за двойно убийство, но изтърпял условна присъда и излежал 9 г. за въоръжен грабеж около спортни турнири. При това условната присъда е трябвало да бъде изтърпяна през февруари! По-нататък изобщо не хрумва да коментирам смисъла на "решението за предсрочно освобождаване от условно освобождаване беше ратифицирано на 6 декември, 2021. Съветът присъди кредити в размер, равен на времето, оставащо до присъдата, за да намали наказанието до изтърпяното време

fallback