IStockphoto

Според нумерологията предстоящата година ще бъде под числото 6. Тази година ще изпита мнозина за тяхната издръжливост.

 
6 е силно число, чиито основни характеристики са свързани с работоспособност и усърдие, разумни решения и логика, увереност и смелост.
 
„Очите са водещият орган на следващата година. През 2022 г. упражнението е да отиваме до прозореца всяка сутрин и да гледаме в далечината, позволявайки си „да видим“ красотата на природата. Когато забележим красотата сутрин, денят е изпълнен“, казва нумероложката Айсулу Ахимова.
 
Тази година според нея си струва особено да се положат усилия в работата и във всякакви начинания, просто разчитането на късмет или случайност ще бъде несериозно и непростимо.
 
Важно е да се разбере негативната страна на годината. Свързва се с импулсивност, прибързаност, бързи действия и твърдост.
 
„Тази година има неочаквани обрати, за които понякога е трудно да се подготвим предварително. Опасността от 2022 г. е свързана и с това, че страните ще бъдат изправени пред икономическа рецесия и стагнация. Затова внимавайте със спонтанните разходи, действайте според ясен анализ. Мързелът тази година е непростим. Избягвайте агресията и небрежността, в противен случай бързо ще се превърне в разрушителна сила“, казва нумерологът.
 
Тя съветва да вземате решения с чаша вода, като пиете течността на малки глътки – това ще ви позволи да получите отговори на въпроси, тъй като всяко „спиране“, уверява тя, носи правилния импулс.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase