Снимка: БГНЕС

Възрастните винаги са ни казвали да се извиняваме, когато обидим или нараним някого без умисъл. По този начин човекът отсреща ще разбере, че съжаляваме за грешката си и може да ни прости, след което да продължим с нормалните си отношения. Извинението и прошката често се случват между хората без излишни помпозност и внимание. Но когато говорим за звезди, нещата стават по съвсем различен начин.

В събота, 27 ноември, Мат Доран – журналист и водещ на австралийското телевизионно шоу Weekend Sunrise, завърши своята програма чрез споменаването на срамен инцидент, който създаде голяма полемика в социалните мрежи. Наскоро той призна, че докато е интервюирал Адел, разкрил, че е имал привилегията да чуе само песента Easy on Me от новия ѝ албум „30“. Доран и е имал възможността да слуша всичките песни на изпълнителката преди те да бъдат пуснати на пазара, но е пропуснал да види имейла, в който те са били прикачени. Така той отива на интервюто си неподготвен, което кара Адел да напусне разговора, който така и няма да бъде излъчен по телевизията.
 
"Това е история, която създаде вълна от тормоз и подигравки от целия свят, и ако трябва да съм честен, всичко това го заслужавам и напълно го приемам. Отидох до Лондон за интервю с Адел – невъобразима привилегия, която трябваше да бъде един от върховите моменти в кариерата ми“, започна Доран своето обръщение. Той призна, че е направил огромната грешка да помисли, че никой не му е изпратил албума преди той да се появи на пазара. След като кацна в Лондон обаче, журналистът получава имейл от Sony, в който не е пишело името на Адел, но се е съдържал линк към албума ѝ.
 
"Истината е, че съм пропуснал тази подробност и това е най-важният имейл, който някога съм пропускал“, казва още Мат.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg  

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 1 месец

С други думи / намек - български журналисти подавайте заявление с извинение, ама два пъти, един път, че пропускате не едно, много неща и втория път за многобройните граматични, словоредни, синтактични и др. грешки!

16

Анонимен

преди 1 месец

Нищо не разбрах от статията.. честно .

15

Професора

преди 1 месец

Сериозно, някой вълнува ли се от тази дебелана?