Снимка: istock

 Продукти:

4 бр. пилешки гърди без кост и кожа
2 скилидки чесън, пресован
1 супена лъжица червен пипер
1 тиквичка, средно голяма, нарязана
1 жълта чушка, нарязана
1 червена чушка, нарязана
6-8 бр. гъби печурки, нарязани
150 г чоризо, нарязано
400 г домати, нарязани
50 г настъргано сирене
 
Приготвяне:
 
Загрейте фурната на 200 градуса. Сложете пилешкото в голям съд. Поръсете с чесън и пипер. Втрийте добре подправките в месото. Добавете чоризото, зеленчуците. Покрийте отгоре с нарязаните домати. Поръсете с настърганото сирене. Печете в загрята фурна за 40 минути или докато месото е напълно сготвено.

Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase