Снимка: БГНЕС
fallback
Британската кралица Елизабет II ще пропусне неделната възпоменателна служба.
 
Това трябваше да бъде първата й публична поява, откакто почива по лекарска препоръка, поради болки в гърба, съобщиха от Бъкингамския дворец, предаде БГНЕС.
 
"Тази сутрин кралицата реши с голямо съжаление, че няма да може да присъства на днешната възпоменателна служба в неделя на Кенотафа", се казва в изявление на двореца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Vive la Republique

преди 2 години

Англичаните са били френски васали в продължение на 300 години! В един момент са забравили местното наречие (английски), който е силно повлиян от френския! 60% от думите в английския са с френски корен! Английския е по-груб и грозен френски диалект! Англичаните са комплексирани от славата и цивилизационното величие на Франция! Франция е най-великата страна! Люлка на цивилизацията от падането на Рим насам и майка на съвременния свят!

19

Анонимен

преди 2 години

Гасне кралицата, това е. Такъв е животът - едни си отиват, други идват. Поне на тези години домашните й можеха да й спестят тревоги - синът й Андрю, както и внук й Хари, по-известен вече като жабокът Чех льо.

18

Анонимен

преди 2 години

На 100 години е ! Колко старци от нашите доживяват тази възраст ? Но дръпна назад след смъртта на съпруга си и скандалите със снахата . Американката им изпи кръвчицата.

fallback