Снимка: istock

Продукти:

250 г сирене бурата
300 г чери домати
няколко листа босилек
2 стрити скилидки чесън
4 филийки хляб
сол, черен пипер на вкус
2 с.л. зехтин
 
Приготвяне:
 
Загрейте в тиган мазнината и добавете нарязаните наполовина домати. Гответе ги около 10 минути, за да поомекнат и добавете стрития чесън и босилека към тях. Разбъркайте и извадете доматите, а соса, ако е останал такъв от тях, отделете в купичка. В същия тиган запечете филийките от двете страни. Сложете сиренето в купа и го намачкайте с помощта на вилица. Всяка филийка се намазва със сиренето, слага се от доматите и от соса, който е останал.
 
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase