Продукти:
250 г крема сирене
1 натурален шоколад – разтопен
½ ч.ч. течен шоколад
1 чаша ситно натрошени печени лешници, без сол
1 пакет натрошени бисквити по ваш избор
Приготвяне:
В купа разбийте крема сиренето, разтопения шоколад и течния. След това добавете към тях натрошените бисквити и разбъркайте с помощта на шпатула. Получената смес се слага в хладилник, за да стегне добре, поне 30 минути. След това се оформят топчета, които се овалват в натрошените лешници.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
3
Асан
преди 2 годиниБоко яде марципани у Симитли :)))
2
Анонимен
преди 2 годиниТва беше добро изненадаме.
1
Асан
преди 2 годиниНай обичам бежански бял шокулат:)))