Снимка: istock
fallback

Продукти:

250 г крема сирене
1 натурален шоколад – разтопен
½ ч.ч. течен шоколад
1 чаша ситно натрошени печени лешници, без сол
1 пакет натрошени бисквити по ваш избор
Приготвяне:
 
В купа разбийте крема сиренето, разтопения шоколад и течния. След това добавете към тях натрошените бисквити и разбъркайте с помощта на шпатула. Получената смес се слага в хладилник, за да стегне добре, поне 30 минути. След това се оформят топчета, които се овалват в натрошените лешници.
 
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Асан

преди 2 години

Боко яде марципани у Симитли :)))

2

Анонимен

преди 2 години

Тва беше добро изненадаме.

1

Асан

преди 2 години

Най обичам бежански бял шокулат:)))

fallback