БГНЕС
fallback

Анджелина Джоли и бившият ѝ мъж Джони Лий Милър бяха забелязани отново заедно, в рамките само на няколко седмици, което подклажда слуховете за възродения им романс. Този път екссъпрузите са видени в понеделник вечер да се наслаждават на уютна вечеря в ресторант в Бевърли Хилс, Калифорния, след което си тръгнали в един автомобил.

През лятото Джоли пътува до Ню Йорк специално, за да се срещне с Джони и да го запознае със осиновения си от Виетнам син – Пакс. Дори се говори, че тя и момчето всъщност са отседнали в апартамента на първия ѝ съпруг, докато са били в Голямата ябълка.

46-годишната Джоли и 48-годишният Милър са споделяли в различни свои интервюта, че са съумели да си останат добри приятели след края на брака си, но жълтите медии са убедени, че двамата са напът да възобновят стария пламък помежду си.

Те бяха женени между 1996 г. и 1999 г., като се запознаха и влюбиха на снимачната площадка на общия си филм „Хакери“. Тогава те влязоха в заглавията на медиите заради информацията, че по време на сватбата им Анджелина е използвала собствената си кръв, за да напише името на Джони на бялата си риза, която пък взела назаем от него, специално за бракосъчетанието.

Цялата статия и снимки на Джони можете да прочетете и видите в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

anonymous

преди 2 години

Сън не бях спала да се притеснявам за тях...

9

xaxsasб

преди 2 години

Нема цици, нямам хъс.

8

Анонимен

преди 2 години

От наркоманка какво друго да очакваш.

fallback