Снимка: БГНЕС
fallback

На нови снимки и видеа, публикувани от държавните медии в Северна Корея, лидерът Ким Чен Ун изглежда по-слаб от всякога, а костюмът му изглежда няколко размера по-голям.

37-годишният севернокорейски лидер носеше тъмен костюм с широки панталони и яке, което сякаш висеше от него. Само преди няколко месеца тъканта щеше да се стегне здраво около корема му.

Загубата на тегло е забележителна, тъй като само преди година стана ясно, че той е качил бил близо 110 килограма за 8 години.

По-рано тази година Северна Корея забрани на гражданите да обсъждат загубата на тегло на Ким и каза на хората, че клюките са "реакционен акт". Правителствените власти настояха, че лидерът яде по-малко "в името на страната", тъй като се бори с тежкия недостиг на храна. Те твърдят, че Ким Чен Ун е в отлично здраве.

Спекулациите за здравето на Ким започнаха, още когато се появиха първите кадри преди месец, показващи, че той изглежда все по-слаб. По-рано тази година стана ясно, че е свалил 44 килограма.

Последните снимки, показващи трансформацията му, идват ден след като той призова служителите си да преодолеят "мрачната" ситуация с храната, пред която е изправена Северна Корея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Анонимен

преди 2 години

А дали е той?Или ако е той, най-накрая го е хванало срам да е единствения дебел.Или са му открили заболяване, заради което трябва да свали кила...

48

Гражданина Миро

преди 2 години

Това не е той бре, а някой негов двойник, който тепърва ще угояват.

47

Анонимен

преди 2 години

Тва прааасе ако беше в двора ми, мигновено бих го зааак_лал. Как тъй шъ отслабва ?!

fallback