БГНЕС
fallback

Уил и Джейда Смит – брак, в който моногамията не е задължителна2 октомври 2021 16 30Актьорът разкрива пикантни истории от личния си животСнимка: Getty Images
Някои двойки нямат какво да крият.

Вземете например Уил Смит и Джейда Пинкет Смит, които са споделили почти всеки един детайл от 23-годишния си брак, включително връзката на водещата с Олгъст Алсина по време на кратка раздяла със съпруга ѝ. Оказва се, че Джейда не е била единствената, която е имала други романтични взаимоотношения и това ще бъде разкрито в предстоящия мемоар на Уил Смит.

В навечерието на премиерата на книгата актьорът застава пред списание GQ, за да сподели малко повече за брака си и как той се различава от останалите. Според Смит, Джейда никога не е вярвала в традиционния брак, защото е била отгледана от семейство, в което някои членове са имали нестандартни връзки. Именно затова разбиранията на двамата за любов много са се различавали и това накарало Джейда да направи няколко компромиса.

Звездите се женят през 1997 година, като началото на жертвите започва още от сватбата. Според книгата на Уил, Джейда не е искала традиционна церемония, но се е съгласила в името на съпруга си. Друга жертва е отказът на водещата да подгрее Guns N' Roses заедно с групата си Wicked Wisdom, за да може Уил да снима филма The Pursuit of Happyness.

„Това ще е един от многото болезнени компромиси, които Джейда ще направи през годините, пренебрегвайки собствените си ценности“, пише Уил в книгата си относно сватбата. След това следва закупуване на имение, което съпругата му мразела. Актьорът пише, че това е една от най-големите му грешки и определя покупката като „тъжна“ и „болезнена“.

Ситуацията обаче излиза извън контрол по време на 40-ия рожден ден на Джейда, когато всичко завършва с огромен скандал и сълзи в очите на дъщеря им Уилоу. Уил искал да изненада съпругата си с празнична вечеря в Санта Фе, където да ѝ покаже документален филм, направен от него, за семейство Пинкет и прадедите им чак до времената на робството. Прожекцията обаче има обратен ефект и вместо да впечатли Джейда, я превръща в истински звяр, който се нахвърля върху Уил.

Цялата статия за Джейда и Уил Смит четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

дедо Ташунко

преди 2 години

американски семейни ценности

14

Joan

преди 2 години

Да не забравяме, че за Уил Смит това е втори брак...

13

...

преди 2 години

Значи първо, просто няма как да сте 5-10-15-40 г заедно и да се плющите така както през първите месеци! Не за друго ми съм чел хора дето те били от 20г заедно и се плющели сутрин и вечер всеки ден при това! На такива казвам ай сиктир бре драги зрители и толкоз! После в днешния свят просто няма как да не видиш нещо настрани, че и да ти хареса! накрая ако си милионер в днешно време то може ако искаш да си счупиш оная работа от секс и пак ше се намери некоя дето да ти я залепи и да я използва пак!

fallback