Снимка: iStock
fallback

Разбира се, че силните и независими жени, които знаят какво искат от живота си, могат да бъдат родени под всеки един от 12-те зодиакални знака. И все пак дамите от 5 определени зодии са по-малко склонни да се подчиняват на другите и да държат устата си затворена, особено когато има какво да кажат.
Вижте и жените от кои 5 зодии винаги отстояват себе си и позициите си. Тези дами никога не допускат друг човек да поема контрол над живота им.

Овен


Жената, родена под тази зодия, е силна и независима. Целият ѝ свят може да се разпада, може да е затрупана с проблеми, но тя никога няма да позволи на друг човек да я съжалява или да се опитва да ѝ помага. Да се справя сама с предизвикателствата на живота – това е заложено в нейната природа. Дамата от този знак е родена воин. Няма значение колко шамара ще получи от съдбата, тя ще се изправи и ще се бори до последно. Освен това тя винаги оцелява!

Телец


Може би си мислите, че жената Телец е чувствителна и се стреми да си намери мъж, когото да следва, и на когото да се подчинява, в замяна на неговите грижи и любов. Е, не е точно така! Жената Телец обожава контрола. Да, тя иска да има мъж, който да я обгрижва, но тя ще е човекът във връзката, който ще контролира нещата. Не можете да направите нищо, за да промените начина ѝ на мислене. Жената от този знак е силна и последователна.
 

Кои са другите смели дами, които не обичат да се подчиняват вижте в  Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

до 5

преди 2 години

Или ти омекваш

8

до 7

преди 2 години

Ти жена си за бяла робиня ли я имаш? Нали се сещаш, че робството е забранено? Децата и те ли ти робуват?

7

блякс

преди 2 години

Кви са тия при ми ти ви и не ка дър ни пла гиати! О т в р а т!

fallback