Снимка: istock
fallback

Продукти:

350 г сирене бри
няколко сушени смокини
около 50-10 г сурови ядки микс – орехи, шамфъстък
½ бурканче сладко от смокини
 
Приготвяне:
 
Сложете сиренето в тава върху хартия за печене. Направете му няколко разреза, колкото ножът да пробие бялата му коричка. Намажете го с малко количество от сладкото. В купа комбинирайте счуканите ядки с нарязаните смокини. Добавете и от сладкото. Разбъркайте и сложете тази смес върху сиренето. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 15 минути или докато сиренето омекне.
 
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 2 години

Под управлението на Румен Радев, народът достигна невиждан просперитет. Без френско сирене не сяда на масата, а леб ядат само чужденците.

2

xaxsasб

преди 2 години

Иначе хубава рецепта, де що има остатък в кухнята го турим на чиния и го наречем рецепта. Другият път ще ти напиша една рецепта за моркови със захар върху моцарела, ама не казвай на никой.

1

xaxsasб

преди 2 години

Илиянка, кажи си, че нямаш пари за хляб, да ти купим един. Какви са тия френски сирена, от щанда с промоциите в лидл ли се храниш бе маме? :}

fallback