Снимка: istock

Продукти:

2 яйца
120 мл кленов сироп или мед
1/4 ч.ч. разтопено и охладено кокосово масло
1/4 ч.ч. натурално какао на прах
3/4 ч.ч. бадемово брашно – 65 г
1/2 ч.ч. нарязани орехи
3 прахчета ванилия
 
Приготвяне:
 
Намаслете тава за печене с кокосово масло и поръсете с малко какао. Разнесете какаото равномерно по тавата, както когато поръсвате форма за печене с брашно. Така сладкишът няма да залепне. За тази рецепта може да ползвате блендер, кухненски робот, ако не разполагате с тях, ползвайте миксер. Първо разбийте течните съставки, след това добавете сухите. Полученото тесто се слага във формата за печене, която сте си приготвили преди това и се пече в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 20-25 минути. Десертът трябва да е добре изстинал преди да го сервирате.
 
Още вкусни рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase