Продукти:
½ чаена лъжица къри на прах
½ чаена лъжица чили на люспи
½ чаена лъжица сол
¼ чаена лъжица джинджифил на прах
¼ чаена лъжица червен пипер
¼ чаена лъжица канела
¼ чаена лъжица куркума
2 супени лъжици вода
4 бр пилешки гърди без кост
Приготвяне:
Загрейте скарата или барбекюто. В голяма купа смесете всички подправки и добавете водата. Разбъркайте, докато се получи гладка паста. С нея втрийте добре месото навсякъде, докато полепне добре. Покрийте пилешките гърди с капак и оставете да се мариноват 20 минути в хладилника.
Намажете скарата с малко мазнина и изпечете пилешкото от двете страни, като обръщате от време на време.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
2
Анонимен
преди 2 годиникак така, хем тандури, хем на скара? авторката май не знае какво говори...
1
5ел
преди 2 години4 броя пилещки гърди се има предвид от 2 кокошки сигурно.