БГНЕС
fallback

Преди години Дженифър Лопес изпя, че любовта й не се купува с пари или бижута, но това не означава, че няма да обсипе с подаръци дъщерите на приятеля си Бен Афлек. Преди няколко дни изпълнителката беше забелязана да пазарува различни аксесоари за 15-годишната Вайлът и 12-годишната Серафина, които актьорът споделя с бившата си съпруга Дженифър Гарнър. 

През уикенда Афлек навърши 49 години, като празненството му бeше без присъствието на Джей Ло. Той реши да отбележи важния ден с трите си деца - дъщерите Вайълет и Серафина, и сина си Самюел. Четиримата бяха заснети да излизат от семейната кола в квартал в Лос Анджелис, където живее общ приятел. Афлек носеше синя тениска, черни дънки, черно-сиви маратонки и чифт слънчеви очила. 
 
По същото време Джей Ло посети холивудския продуцент Дженифър Клайн заедно с дъщеря си Еме. Именно там изпълнителката е решила, че е време да подари нещо красиво на двете момичета на приятеля си.
 
"Тя се спря в един магазин за бижута заедно с Еме и двете започнаха да избират колиета с цветя. Освен за себе си, те купиха и две за дъщерите на Бен", казва източник пред списание People. Според него, Лопес е подарила аксесоарите в неделя, когато е била организирана семейна вечеря в чест на 49-ия рожден ден на актьора. 
 
Повече за отношенията между Джей Ло и Бен Афлек ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Орлин Соколов

преди 2 години

Опитват и те какво ли не за малко да се почувстват щастливи и обичани,но истината е че самите те на са го имали в семействата от които са произлезли.Нещастници от всякъде са тия.като излязат по сергиите/бутици им викат там/ и хвърлят някоя и друга хилядарка все гледат да са в обектива.Хевем ти и нещастасния живот на тия.Както е писано във вехтата книга ,,..Притчи Соломонови: по-добре сам свит на някой покрив сам,нежели със свадлива жена в палат ..''

11

Асан

преди 2 години

Тия не са от нашто село :)))

10

Анонимен

преди 2 години

Баба Дженифер.

fallback