Снимка: istock

Продукти:

185 г риба тон, отцедена от консервата
500 г паста
12 бр. черни маслини без костилка
3 супени лъжици кедрови ядки
1 скилидка чесън, пресован
2-3 стръка пресен магданоз на ситно
1-2 стръка пресен босилек на ситно
120 г натрошено сирене
Сокът от 1 лимон
6 супени лъжици зехтин
 
Приготвяне:
 
Сварете пастата в подсолена вода. Отцедете. Смесете рибата тон, маслините, ядките, чесъна, магданоза, босилека и сиренето в купа. Добавете пастата. Залейте със зехтин и лимонов сок. Разбъркайте и сервирайте салатата охладена.
 
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase