IStockphoto
fallback

Две думи – живо и цветно. Това е модната формула за успех това лято, що се отнася до тоалетите. Винаги сме знаели, че цветовете са подходящи за горещите дни, но този път говорим за много нюанси на едно място, съчетани по всякакъв начин.

Ако не ни вярвате, просто погледнете към Бионсе, Дженифър Лопес и Зендая, които наскоро показаха цветни и живи тоалети на сцената, на червения килим и в социалните мрежи. Стилните звезди успяха да се включат в новата модна тенденция по различни начини – от перфектно комбиниране на къси панталони и яке до рокля в т. нар. стил „блокиране на цветовете“. Те не само успяха да привлекат погледите ни, но и да ни вдъхновят за следващото ни пазаруване.
 
Първо, разбира се, беше Дженифър Лопес, която носеше супер ярко боди с цветни квадрати и ципове в стил от 80-те години. Тя го комбинира с мрежести чорапогащи и ботуши до коляното, появявайки се на концерта VAX Live през май. Изпълнителката изглеждаше безупречно, както обикновено, и беше живо доказателство, че понякога трябва да мислиш извън рамките на обществото, за да успееш. Без съмнение Лопес е модна легенда сама по себе си, но с този цветен тоалет се издигна още по-нагоре в индустрията.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo)

Още за лятната тенденция ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

до 2

преди 2 години

Това като оня виц - гледам на врата пише - жени, влизам - то било тоалетна.

2

Анонимен

преди 2 години

прочетох тоалетни - и затова отворих

1

Анонимен

преди 2 години

Ммммм...

fallback