Снимка: БГНЕС
fallback

Съпругата на британския принц Уилям – Кейт Мидълтън, се карантинира. Причината – била в контакт със заразен от COVID-19.

Мидълтън е отменила и всичките си планирани ангажименти.

От двореца Кенсингтън съобщиха, че миналата седмица херцогинята на Кембридж е общувала с човек, който по-късно е дал положителен тест за коронавирус, предадоха световните агенции.

Към този момент Кейт Мидълтън не е проявила симптоми на вируса, но спазва всички разпореждания на здравните власти. Тя ще постане изолирана 10 дни.

Oще по темата
Херцогинята на Кембридж участва в няколко събития миналата седмица, като в петък беше на тенис турнира "Уимбълдън". Заедно със съпруга си, 39-годишната Кейт трябваше да присъства на церемония по случай 73-та годишнина от създаването на британската Национална здравна служба.

Уилям прекара коронавируса през април, а месец по-късно двамата си поставиха първа доза от ваксината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен Абе прочел си,но си се направил на ударен..Написах:..-"Разговор от два метра разстояние?"..-ТОВА беше първото ми и основно предположение!..Останалото го добавих за забавление,но явно не си схванал основното..Но както и да е!.."Критики" по мой адрес тука се сипят "24/7"..Но нема лошо,хубавото е,че АКО МИСЛИШ нещо,просто го изразяваш..

23

О, боже

преди 2 години

Ама да не се е ръкостискала с някого?

22

Анонимен

преди 2 години

Правилата са за всички! Карантина за контактните!

fallback