IStockphoto
fallback

„Обичам лятото!“. Това сподели Камелия в социалните мрежи и се похвали, че събира тен на родното Черноморие. Фолкпевицата избра да си почива на Царево, а банският, с който се появи, е по най-новите тенденции за сезона.

Изпълнителката, която промени драстично външния си вид след пластична операция на носа и малко филъри, показа, че е в перфектна форма. За плажа тя е избрала бял бански от две части. Както горнището, така и долнището му, са тип „перде“, леко набрани, което е доста търсен ефект при моделите за лято 2021.
 
Певицата събра погледите със силно изрязаното си долнище и връзките с дървени елементи, минаващи по талията ѝ. Такива са любими на сестрите Кардашян и още куп световни знаменитости.
 
Камелия е с черна плетена шапка и лек грим, а феновете ѝ коментират, че направо не могат да я познаят. Някои дори я сбъркали с Емилия, която има подобно лице като новото на фолкфурията.
 

Още за новата визия на Камелия и снимките й по бански, ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен 007

преди 2 години

На някои от снимките прилича по-скоро на Ивана, отколкото на Емилия. Наистина си е загубила естествения чар. И защо? Защото имала лека гърбица. Суетааа, суетааа, побърка ги тез жени. И бърните (устните) им едни отвратителни. Гледам и тая грозни.ца Емануела в рекламата на "Пещерска" ("страст на кристали"). Ми тя с тия джуки ме отвращава, вместо да ме привлече. Глупаvи жени! От красавица сама да се загрозиш, си е болестно състояние.

19

Анонимен

преди 2 години

Така и е кеф и не и пука кой я харесва и кой не. Като гледам добре си прекарва и не се срамува да се съблече по бански, за разлика от други 50 годишни жени. Вие си я обсъждайте де..

18

Анонимен

преди 2 години

Всички фризьорки и сервитьорки събират пари за ринопластика. Да видят снимките.

fallback