Снимка: istock
fallback

 Продукти:

3 консерви риба тон
2 чушки – зелени, червени
няколко стръка зелен лук или малка глава червен
2 чаши нарязано зеле
За дресинга:
1/2 чаша майонеза
2 с.л бял оцет
Сол и черен пипер на вкус
 
Приготвяне:
 
Нарежете на ситно зелето, чушките и лука и ги сложете в дълбока купа заедно с отцедената риба. Отделно комбинирайте съставките за дресинга, овкусете салатата и сервирайте.
 
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Абе

преди 2 години

разбирачи я си яжте скумрията и мълчете

2

Анонимен

преди 2 години

Не се хранете в никакъв случай с риба тон, тя расте в радиоактивната вода, излята от Фукушима! Хапвайте си само български риби или от Европа!

1

Анонимен

преди 2 години

Яяя, живак с чушки. Свежо и вкусно!

fallback