IStockphoto

Пролетта отдавна дойде, но все още не можем да се порадваме на по-хубаво време, за което имаме толкова много хубави и удобни дрехи. Но скоро и това ще стане! И след това ще дойде ред на лятото, за което пазим любимите рокли. Тази година отново по-шарените модели ще се носят, но е добре да знаете, че те ще бъдат изместени от гащеризоните, при които ще отидат флоралните и по-цветни принтове, които сме свикнали да виждаме.

Все повече звезди ни показват, че панталонът и потник/туника в един десен са за предпочитане за горещините. А за тези, които не се срамуват от фигурата си, има къси топове или гащеризони.
 
Ако не сте сред най-големите почитателки на роклите или искате нещо по-различно с флорални мотиви, което е леко и ефирно, не иска гладене, а само чифт сандали или чехли на висок ток, то днешното предложение за вашия гардероб ще ви хареса.

Ето кои гащеризони ще за актуални това лято: 

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Lucy Williams (@lucywilliams02)

 
С потник и широки крачоли с драперии
 
Прилича много на пижамата на баба ви, но каквото и да си говорим, с карантинният стил някои дрехи подобни на дрехите, с които спим, са доста търсени.
 
Въпросният гащеризон е с тънки презрамки, като крачолите му са три четвърти, широки, при това с драперийки. Среща се с цветя в жълто, зелено, бяло и други по-топли нюанси за лятото, в комбинация с бяло.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase