БГНЕС

Независимо дали сте гледали Оливия Мън в X-Men, Ocean's 8, The Newsroom или New Girl, сте забелязали, че кожата ѝ блести като ничия друга. Този блясък обаче не се постига лесно, като актрисата признава, че комбинацията ѝ от китайско потекло напълно преобразява лицето ѝ. „Когато работя с различни гримьори, те ми прилагат същите техники като на белите момичета, но се оказва, че това не работи при мен“, споделя Мън пред Byrdie.

След като взима грижата за кожата в свои ръце, Оливия става майстор в проучванията и намирането на това, което е подходящо за нея. Според актрисата, правилният избор на продукти е от изключително значение и всеки от нас трябва да отделя сериозно внимание на това, което поставя върху лицето и тялото си. „Винаги успявам да намеря време за тази процедура и вече мога спокойно да се наслаждавам на рутинната си грижа за кожата“, казва тя пред списание People.
 
Ето какво прави Оливия Мън, за да постигне блестяща кожа: 
 
1. Нужни са ѝ само 5 козметични продукта
 
Сутрешната рутина на Мън се състои в измиване на лицето, използване на тонер, след което е време за изсветляващ серум, последван от овлажнител и слънцезащитен крем. Вечер нещата се повтарят, но слънцезащитният крем е заменен от маска за лице.
 
2. Без грим в леглото
 
Както всяка звезда, Оливия често се прибира изтощена от светски събития и единственото ѝ желание е да се мушне под завивките. Колкото и да е изморена обаче актрисата не забравя да свали грима си, използвайки мокри кърпички. След като вече е премахнала всичко от лицето си, тя завършва процедурата с прилагането на овлажнител.
 
Какво още ползва  Оливия Мън в грижата за кожата, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase