IStockphoto
fallback

Зимата мина, а в средата на пролетта желанието ни да обновим своя гардероб и да оставим настрани дънките и спортните дрехи, които носихме по време на пандемията, е още по-голямо. А дойде ли лятото, ще имаме неограничени възможности да покажем повече стил. Но за това ще ни трябват нови покупки, сред които освен блузите и панталоните, трябва да има рокли и поли.

Клиновете и по-широките, торбести панталони, се задържаха достатъчно дълго. Време е да отстъпят място на полите, които миналата година бяхме позабравили заради социалната изолация. Сега с покачването на температурите можем спокойно да ги извадим, но имаме нужда и от нови. Все пак жените никога няма какво да облекат!
 
В началото на пролетта дънковите якета и поли задължително трябва да присъстват в ежедневните ни визии. Но какво ще носим в горещините?
 
Предлагаме ви няколко модела поли, които да присъстват в гардероба ви за лято 2021:
 
1. Дънкова
 
Класика в жанра. Няма как да нямате поне една дънкова пола в летния си гардероб. Освен стандартните – прави, с дължина до коляното или пък по-къси, някои с копчета по средата, има други по-актуални модели.
 
Това лято ще носим по-дълги поли от деним. А тенденцията за лято 2021 е те да са леко разкроени. Най-хитовият модел ще е този до коляното, с копчета или малък цип. Има и по-ретро варианти, които са с квадратни джобове. Друг модел, който ще се търси, е този до глезените, по-широки, а онези, които искат да прикрият някои несъвършенства.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Style Me Short | Rachel Shaw (@stylemeshort)

2. Плетена
 
Плетените дрехи станаха истински хит през есента, като ще видим по-леки техни варианти през лятото.
 
Ако ви е омръзнало от спортните панталони и анцузи, които сте обличали месеци наред, но все пак търсите нещо удобно, вземете си плетена пола. Най-много ще се носят по-дългите, с една цепка или две отстрани.
 
Още за полите, които ще носим твоа лято, ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback