Продукти:
4 супени лъжици мед
2 супени лъжици дижонска горчица
2 супени лъжици пресен розмарин
1 чаена лъжица черен пипер
1 чаена лъжица пресни лимонови корички
3 скилидки чесън, пресован
1 кг и 250 г агнешки котлети
1 чаена лъжица сол
Приготвяне:
В купа смесете меда, горчицата, розмарина, пипера, коричките и чесъна. Разбъркайте много добре. Намажете котлетите със сместа. Добре е маринатата да покрие добре месото. Похлупете с капак и оставете да се маринова в хладилник за през нощта.
Загрейте фурната на 230 градуса. Поставете котлетите в тава за печене. Поръсете със сол. Печете за 20 минути. След това намалете фурната на 200 градуса и печете за още един час. Оставете агнешките котлети да починат 10 минути преди да ги сервирате. Така ще поемат соковете си обратно.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
3
Tangra
преди 2 годиниХайде малко смирение пред най-големия християнски празник !!!Само ядене и месо са ви главите. Чревоугодничеството е смъртен грях!
2
До аноним пост 1
преди 2 годиниЗатова заслужавате да ви управлява Слави, дето ползвате форумите да лъжете на едро. Хубаво, че си селянин, ами ние гражданите, как да се оправяме, и второ, отде тая информация за 20 г. новозеландско от фризера. Опашата лъжа, кънтри, извини се, няма такова нещо.
1
Веселинъ 7112136860
преди 2 годиниАко Христос е Агнеца,защо ядете агнета,*** ? Яжте свинско,което е символ на семитите,разпънали Христа. Не виждате ли,че мохамеданите,управляващи България се гаврят с Вас и Ви налагат техни традиции.