IStockphoto

Има моменти, в които прекарваме часове пред огледалото, за да сглобим перфектния тоалет. Колкото и да се опитваме обаче да намерим точната комбинация, винаги ни липсва нещо. Шалът и блейзърите понякога решават тези модни дилеми, но след толкова много срещи, прекарани в платформата Zoom, осъзнахме, че и лентата за глава също има силата да преобрази външния ни вид.

Хубавото на този аксесоар е, че има най-различни начини, по които да го носите. Може да го комбинирате със суитшърти, дънки, рокли и дори официални облекла. Плюс това, независимо дали харесвате възли, подплатени, украсени или направени от риза или бандана, лентите за глава са страхотни за всеки стил и тип коса.
 
Не можем да отречем, че това малко допълнение към тоалета притежава изключително голяма мощ. Ето затова много жени като Кейт Мидълтън, Криси Тейгън и Кеке Палмър го имат в гардероба си. Те използват лентата за глава за своите официални ангажименти, но аксесоарът спокойно може да се комбинира и с ежедневните тоалети, които носите в офиса.
 
Освен че е стилен избор, лентата за глава придава на прическата ви съвсем различен вид и в същото време държи косата ви далеч от очите, когато се появи неприятният пролетен вятър. Ако сте фенове на нещо семпло, заложете на модел в бежово или черно, който винаги ще ви бъде от полза и ще се комбинира с всяка една дреха в гардероба ви.
 
Нямате истинска лента за глава? Не се притеснявайте. Всичко у дома може да се превърне в такъв аксесоар, стига да имате малко въображение. Вържете върху главата си малък шал или бандана и сте готови за разходка. Този избор е за онези от нас, които обичат малко по-спортния стил и често излизат с дънки и тениска. Една цветна бандана ще се впише чудесно в този тоалет и ще му придаде стил и разнообразие.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от megan rogers-reilley (@bowtifullife)

Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase