IStockphoto
fallback

Тъй като все повече и повече ваксини се разпространяват ежедневно, а до лятото остават само няколко месеца, най-накрая започва да се чувства, че има светлина в края на този ужасяващ тунел, наречен коронавирус. В момента целият свят все още се бори с пандемията, като ограниченията и изолацията ту се вдигат, ту отново се спускат.

Въпреки че имунизацията продължава, предпазните маски най-вероятно ще останат задължителни на затворени места още дълго време. Те са едно от доказаните средства, които предотвратяват заразяване не само с коронавирус, но и с други болести, предавани по въздушно-капков път. Именно затова все повече тенденции за красота се съобразяват с носенето на маски и се мисли как да се включи предпазното средство в стилния външен вид на всеки от нас.
 
И докато търсим подходяща маска за вечерния си тоалет, то гримьорите вече откриха начин как да бъдем красиви, дори когато половината лице ни е закрито. Всичко се фокусира върху очите и намирането на точните сенки за тях. Все пак, това е единственото нещо, което околните могат да видят докато пазарувате в магазина, возите се в градския транспорт или чакате на опашка за киното.
 
Независимо дали сте фенове на ярките цветове или се придържате към неутралното, това лято има тенденция в гримирането, която не трябва да пропускате. Говорим за сините нюанси, които изглеждат страхотно върху всяко око. И вярвате или не, има начини да направите цвета по-фин, ако сте човек, който обича малко по-консервативния блясък.
 
За да получите вдъхновение за използването на синя очна линия, ви даваме за пример няколко звезди, които се включиха в най-горещата тенденция за това лято.

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от DUA LIPA (@dualipa)

Дуа Липа 
 
Гримьорката Лиза Елдридж придаде на певицата Дуа Липа интергалактически външен вид миналата есен. Синият цвят обикаля цялото око, като стига почти до веждите. Тези сенки са подходящи за хората, които харесват по-изразителната визия и могат да се комбинират с безцветен гланц за устни и много лек фон дьо тен. Не натрупвайте лицето си с много грим, тъй като все пак само очите ви ще бъдат на показ.ю
 
Още за актуалните сенки през пролетта ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 3 години

дУА лИПА- ОТВРАТ. КАКВИ СА ТЕЯ ***.КОИТО СЕ ОПИТВАТ ДА БЪДАТ ИНТЕРЕСНИ С ПРОСТОТИЯ И ПОКАЗНОСТ.

2

Щерю

преди 3 години

Модата от древен Египет - грим и амулети в египетско синьо - се е завърнала...

1

Анонимен

преди 3 години

тъмните

fallback