IStockphoto
fallback

Точно както прибираме дебелите дрехи в гардероба в началото на пролетта, така и забравяме за тежкия грим, който сме използвали през цялата зима. Тъмните нюанси не ни идват наум, когато чуем думата „пролет“, като те са заменени от радостните, ярки пастелни цветове, които чудесно се вписват в по-топлото време. И тъй като най-накрая виждаме светлина в края на тунела, наречен коронавирус, тази пролет като че ли ни се струва по-обнадеждаваща.

Но докато светлите дни определено предстоят, предпазните маски все още са част от нашето ново ежедневие. Именно затова трябва да използваме цветовете на пролетта, като ги прилагаме в горната част на лицето и по-конкретно около и върху очите. Виолетовото котешко око на Синтия Ериво и мъглявият опушен грим на Дуа Липа са два прекрасни примера за тенденциите в грима за пролет 2021.
 
Ето какво ще носим тази пролет в допълнение към задължителните предпазни маски: 

Виолетово котешко око
 
Виолетовото котешко око със сигурност ще направи впечатление независимо дали сте на виртуалния червен килим на „Златен глобус“, или отивате в офиса. За наградите „Златен глобус“ Синтия Ериво промени класическата визия за очна линия, като замени черния цвят с богатото и живо лилаво. Гримьорът ѝ Терел Мулин не само създаде остро крило на външния ъгъл на окото, той направи същото и във вътрешността, за да добави допълнителна острота.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от DUA LIPA (@dualipa)

 
Очите на залеза
 
Когато температурите се покачат и вечерните мъгли изчезнат, социалните мрежи се запълват със снимки на залеза. Всеки един от приятелите ни се опитва да се превъплъти в професионален фотограф, но на малко от тях им се получава. Колкото и да са ни омръзнали снимките на залеза, не можем да отречем, че той има страхотни цветове, които служат за идеи за пролетен грим.
 
Още по темата ще откриете в Tialoto.bg 
 
Не пропускайте дигиталното събитие „Светът на Tialoto“, за да научите още за тенденциите в грима за пролет-лято 2021-а. То ще бъде на 31 март от 14:15 часа, на живо във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Майк Тайсън

преди 3 години

Мога да ти направя "виолетово и затворено око " много бързо !

8

анонимен

преди 3 години

То, гримът да ни е проблем?! Чудите си какви глупости да пишете!

7

Анонимен

преди 3 години

Защо говорят за едно око? Цветно котешко око, "залез" на клепачите. За другото око какво да правим? Да не стане като с маникюра онази мода на всеки пръст различен цвят? :D Ако и това изкарате като мода за различни очи - ще си лея куршуум за уплах.662

fallback