fallback
 
"Най-красива на света" е заглавието на най-новата песен на Искрен Пецов, която той посвещава на България.
 
"Досега пеех за момичета. Изведнъж почувствах нужда, виждайки едни красиви места, да изпея песен за моята родина, за нашата татковина. Започнах да мисля текста и музиката в морето, докато карах кайтсърф. На човек в даден момент му идва да направи нещо такова", посочи той пред Bulgaria ON AIR.
 
Изпълнителят допълни, че прави реге музика, поп и диско музика, но е имал нужда да излее душата си по този начин. 
 
"Почувствах го. Всеки трябва да се остави на това, което усеща. Усетих го и затова го направих. Опитахме се да снимаме пролетни цветове, след това - лятото, от пещери и върхове, накрая завършихме със зимни снимки на Витоша. Опитахме да хванем и четирите сезона", разказа още Пецов.
 
Той е кандидат-депутат от листите на ВМРО. Той не намира за странно това актьорите да стават певци, а певците да влизат в политиката.
 
"25 години вече ръководя "Латинопартизани", ето ги лидерските качества. Не трябва да се търси сензация. Защо не музиканти, певци, художници и актьори да имат ясна представа какво се случва с политическия живот. Мечтите ни са да заздравим средната класа и да живеем като средния европеец. Включвайки се в листите на ВМРО, с приятна изненада разбрах, че точно в частта на културните дейци, те имат страхотна идея да въведат квота за българска музика в медиите. Ето един страхотен повод да подкрепям точно това", обясни Искрен Пецов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Левтер

преди 3 години

Пецов, на стари години взе да се излагаш, жалко за тебе.

29

Орманджия филанкишия

преди 3 години

Щото е Латино- партизанин и куртизанин.

28

Анонимен

преди 3 години

Щото не изкарва парички от халтура, като други му смешници ( извинете колеги), насадили се по другите партии. Ако тия халтурници са ми били безразлични до скоро, сега определено ми паднаха в очите.

fallback