БГНЕС
fallback

Луиза Григорова-Макариев свали излишните килограми и влезе отново във форма, при това само 5 месеца след раждането на сина ѝ Бран. За това се похвали самата актриса в социалните мрежи, давайки кураж на много майки. Там тя уточни, че не е спазвала диета, нито е тренирала, а се е отдала предимно на разходки с момченцето.

„И тъй като често получавам въпроси как така успявам да изглеждам добре, след като скоро съм родила или пък ми пишат момичета, които ми казват, че искат бебе или са бременни и много ги е страх да не качат килограми, с които след това няма да могат да се справят, реших да направя този пост, за да ви дам кураж!“, написа тя.
 
Луиза обяснява, че „природата си знае работата“ и женският организъм е устроен така, че не може да наддаде кой знае колко по време на бременността.
 
Как тя успя да си върне килограмите преди появата на сина ѝ?
 
Младата майка разкри своя начин на живот и успокои последователките си, че не са нужни кой знае какви скъпи режими и сериозни ограничения, а по-скоро мотивация.
 
„Внимавам какво ям, не значи „на диета съм“. Не се лишавам от нищо, просто ако е нездравословно (а ми се хапва) си взимам мъничко, колкото да заситя желанието, а след това намирам алтернатива“, посочва тя.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Luiza Grigorova-Makariev (@luiza_grigorova_makariev)

Как още Луиза Григорова влезе във форма, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

до 19 от пенсионер

преди 3 години

виж статуя на Аполон и ще придобиеш представа как изглеждам!

26

Анонимен

преди 3 години

То си е до физика, тя по принцип си е кокалеста.

25

Шопо

преди 3 години

Заби и рагу !!! Па това жена ли е...

fallback