Снимка: istock
fallback

Продукти:

200 г ягоди
25 г пудра захар
300 мл пълномаслена сметана
300 мл кисело мляко
50 г кафява захар
 
Приготвяне:
 
Измийте и нарежете ягодите. Разпределете ги в отделни купички за крем брюле. Разбийте сметаната, пудра захарта и киселото мляко до хомогенна смес. Залейте ягодите. Охладете в хладилник за 2-3 часа. Поръсете с кафявата захар и карамелизирайте с горелка. Ако нямате горелка можете да пъхнете крема в загрята на 200 градуса фурна на високата решетка, докато се карамелизира захарта. След като това стане, охладете крема отново в хладилник.
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback