Снимка: БГНЕС

В началото на музикалната си кариера Кейти Пери беше известна не само с невероятните си гласови възможности, но и счерната си коса. Понякога тя избираше да разнообрази клиповете си с някоя цветна перука, но само след няколко часа отново се връщаше към познатия си външен вид. През 2017 година изпълнителката изостави тъмния цвят, като го замени с платиненорусо и оттогава това остана нейният избор за постоянно. През годините отново виждахме различни перуки за видеата, но русото никога не си отиваше. Досега.

За онези, които тъгуваха по черната коса на Кейти Пери, имаме добра новина. Звездата е решила да се завърне към миналото и да постъпи отново в отбора на брюнетките. Това стана ясно след последната публикувана снимка на Пери в социалните мрежи. На нея се вижда много малко от лицето на певицата, но пък на преден план излиза черната ѝ коса, която е и доста дълга.

Кейти сподели три снимки и едно видео, в което показва прическата си. „Мама си взима почивка, но ще видите тази коса в American Idol и при Джими Кимъл“, написа звездата. Стилистът Джизъс Гереро е виновникът за тази промяна. Пери комбинира новата си визия с прекрасна дълга рокля на пеперуди с цепка, която стига до средата на бедрото.

Косата на Пери е на леки вълни, които оформят добре лицето ѝ и придават на косата по-голям обем. Дължината пък създава съвсем различно настроение от стиловете, които звездата носеше през последните години.

Още за прическата на Кейти Пери четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase