IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Предлагаме ви астрологична прогноза за периода 8 – 14 февруари, изготвена от астролога Петя Георгиева.
 
Овен
 
Във ваш интерес е да набележите колкото е възможно повече задачи през тази седмица. По този начин ще сте в състояние да реагирате при непредвидени обстоятелства. Най-голямата ви грешка би била да бездействате. Силите ви са достатъчни, ще ви стигнат за всичко, а мотивацията зависи от личния ви избор. Освободете се от мисли за миналото, които пречат на прогреса ви.
 
Телец
 
Най-добрият помощник през тази седмица ще е прословутото ви търпение. Каквото и да се случи, бъдете готови за компромис и отстъпка. Няма да съжалявате, защото съвсем скоро ще си възстановите позициите, от които сте готови да се откажете. Даже ще получите и екстри в добавка. Ако имате нужда от разнообразие и минимална промяна, създайте си я, като поработите върху интериора у дома. Но го направете без излишни и невключени в текущия ви бюджет разходи. Покупките ще се окажат безполезни и ще се отразят зле на настроението ви.
 
Близнаци
 
Би било лоша идея да се опитвате да „носите две дини под една мишница“ или да „седите на два стола едновременно“. И едното, и другото крие в себе си необосновани рискове. Намалете темпото и инициативата. Колкото повече наблюдавате и колкото по-малко привличате вниманието, толкова повече неприятности ще си спестите. А и защо да бързате, като никой не ви принуждава… Не е изключено да получите допълнителни приходи и то по най-лесния възможен начин. Прегледайте вещите и предметите си, използвайте способите на интернет и продайте всичко, което не ви е нужно. Вие ще си разширите пространството, а някой друг ще се зарадва, че е направил изгодна покупка.
 
Рак
 
Често ще се налага да се справяте с текущата и с допълнителна работа едновременно. Не отказвайте задачите, които ви възлагат, но внимателно уговаряйте условията на изпълнение. Обръщайте внимание на подробностите. Ако се случат някакви неприятности, по всяка вероятност ще са свързани с тях. Участвайки в разни случайни, неангажиращи и неформални разговори ще си отговорите на въпроси, които от доста време занимават съзнанието ви. Не обсъждайте финансовото си състояние и не сравнявайте себе си с околните. По-скоро сравнете сегашния си статус с това, което сте били самите вие преди време и със сигурност ще се окуражите.

Лъв
 
Събитията ще са предвидими и ще се развиват по обичайния начин през първата половина на седмицата. Ако с някого сте в конфликт, ще можете да го прекратите, всеки един от участниците да осъзнае допуснатите грешки и да намерите подходящите думи за извинение. В края на седмицата динамиката ще се повиши. Ще напреднете с наскоро стартираните проекти. Не е изключено да получите предложения за нова работа, в случай че имате намерение да се местите. И ако моментът за преместването е настъпил, то погрижете се за визията и външния си вид, независимо че ще трябва да направите допълнителни разходи.
 
Какво да очакват останалите от зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase