IStockphoto

Има жени, които рядко ще видите без маникюр. Независимо, че ппосещават любимия козметичен салон от време на време, вкъщи те имат разнообразие от лакове, които да използват за своите нокти или тези на приятелка. Някои дори сменят цвета според това с какво са облечени.  

Новият маникюр е истински празник за душата на жената. Той й придава самочувствие и носи добро настроение. Привлича и мъжките погледи. Ако попитате приятелките си кой е любимият нюанс за нокти, ще установите, че имате сходни предпочитания. 
 
„Повечето се насочват към по-ярки и неутрални,  естествени нюанси. Например розовото, лилавото и червеното са най-добрият избор на цвят", сочат данни от проучването Nail Care and Polish Consumer Report, проведено през 2013 г. 

Какво разкрива за вас лакът ви за нокти? 
 
Оранжев - спонтанност 
 
Яркото оранжево, точно като цвета на портокала, е доста импулсивен и същевременно топъл нюанс. Според маникюриста Гери Холфорд, той показва, че носителят му е доста спонтанна личност, която не се притеснява да се открои сред тълпата с нещо по-нетсндартно. 
 
Комбинацията от коралови и оранжеви нюанси насочват и към това, че онзи, който ги харесва, е романтичен. За него не трябва да дойде отново есента, да си направи маникюр, в който тези цветове ще присъстват.
 
Сиво - спокойствие
 
Всяка зима по-студените наюанси са най-търсени. Различните разновидности на сивото се съчетават отлично с други тонове. Комбинацията с бебешкорозово е особено актулана за маникюр 2021. 
 
Сивите цветове показват, че носещият ги е доста спокоен и уравновесен, обичащ уюта. 
 
"Сивото означава баланс и спокойствие. Мисля, че понякога самите ние забравяме какво е усещането да си неподвижен и неутрален", коментира пред PopSugar маникюриста Мишел Сондърс.  

Какво показват други популчрни цветове на лака за характера, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase