БГНЕС
fallback

Игрива, странна и обсебена от грижата за кожата са само няколко от определенията, които бихме използвали за Наоми Уотс, след като разгледахме социалния ѝ профил в Instagram. Тя е най-известна с ролите си във филми като 21 Grams, King Kong, Mullholland Dr. и St. Vincent, за които печели и номинации за „Оскар“ и „Златен глобус“.

 
Към успешната ѝ филмова кариера можем да добавим и „бюти инфлуенсър“, защото тя определено има познания в тази област. „Винаги съм се интересувала от здравето и добрия начин на живот“, казва Уотс пред Coveteur. Тя допълва, че грижата за кожата е една от темите, по които най-много се информира, а това си личи и от нейната визия.
 
Уотс се е потопила в света на красотата и е прекарала по-голямата част от последните четири години в работа по платформата си за чиста красота ONDA, която основава през 2016 година с Лариса Томсън и Сара Брайдън-Браунд. Трите дами създават портал за всички неща, които според тях са безопасни за включване в рутинната ни грижа за красота.
 
„Идеята за чиста красота се е настанила дълбоко в мен, защото не става дума само за това да се чувствам по-добре и да изглеждам по-добре, но и да обучавам хората за премахването на токсините от неща, които слагат по кожата си“, казва Уотс през 2020 година. В интервюто си за Coventeur 52-годишната звезда споделя, че страхотната кожа е нейн приоритет.
 
Актрисата също така се интересува и от начина, по който кожата ни може да разкрие с какви стресори се сблъскваме. „Кожата отразява как се чувствате отвътре. Ако не спите достатъчно или пътувате често, стресирани сте, не се храните правилно, всичко това излиза наяве. Незабавно забелязвам кога нещо не е наред с тялото ми“, казва Уотс.
 
Въпреки че вече е на 52 години, Наоми Уотс все още притежава безупречна кожа, която се дължи на стриктна рутина

Грижата за кожата е всеки ден
 
Това, че в момента социалните контакти на Уотс са ограничени заради пандемията, не означава, че тя пропуска да се грижи за кожата си. Тя не се отказва от ежедневния си режим, защото дори един ден почивка може да се отрази зле на визията ѝ. Актрисата допълва пред списание W, че все някога ще излезем от карантината и трябва да бъдем подготвени за този ден. Именно затова тя съветва всеки да обърне специално внимание на кожата си, за да не съжалява, когато отиде в офиса след края на пандемията.

Българската следа
 
В интервю за Byrdie Наоми Уотс споделя, че невинаги използва почистващи средства сутринта. Когато обаче е тренирала преди работа и трябва да се изкъпе, тя спазва ритуал, който включва няколко стъпки. „Хидратирам се с крем, серум и мист за лице“, казва актрисата пред списанието.
 
Какви продукти ползва още Наоми Уотс, за да има хубава кожа, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback