Продукти:
5 филии хляб, може и да не е съвсем пресен
2-3 скилидки чесън
зехтин
Приготвяне:
На грил тиган или скара запечете леко хляба от двете страни. За тази рецепта наистина е важно да ползвате хубав, качествен хляб. Запечените филийки, още докато са топли, се натриват със скилидки чесън, разрязани наполовина. След това на всяка филийка се капва зехтин – количеството зависи от вашия вкус. За финал поръсете с малко сол. Тези брускети са много вкусни и така, но може да ги сервирате със сирена, колбаси.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
5
X
преди 3 годиниСтудентска баница за безпаричните дни.
4
Y
преди 3 години***анска баница почти. :)
3
Анонимен
преди 3 годиниАфтурката леб от спагети май не различава.