Мел и Розалинд. Снимка: БГНЕС
fallback

Холивудската звезда Мел Гибсън празнува своя 65-ти рожден ден. Австралиецът дебютира в киното през 1977 година, а две години по-късно става известен с главната си роля в екшъна "Лудия Макс", предаде Bulgaria On AIR.

Следват роли в повече от 60 филма. Освен актьор, Гибсън е продуцент и режисьор, написал е няколко сценария за филми. Има седем деца от съпругата си Робин Мур, с която се раздели през 2006 година и дъщеря от пианистката Оксана Григориева.

От 2014 година живее с писателката Розалинд Рос, от която има син.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

бияч на жени бил

преди 3 години

Мел Гибсън си е малко дивак по природа, но и човек който Холивуд мрази и се опитва да окепези от десетина години вече.. тъй че не се връзвайте на пропагандата колко бил лош, някои от тея неща са пълна измислица

17

Батко ви

преди 3 години

До Анонимен 4Наистина много му отиват екшън- комедиите и комедиите- "Смъртоносно оръжие", "Маверик", "Какво искат жените" и др. Но не мога да се съглася с вас. Точно в "Смело сърце" е страхотна играта му. А в "Патриотът"' - върхът. За секунда се сещам и за по - добри актьори от него: Пачино, де Ниро, Л. ди Каприо също, Антъни Хопкинс, Джак Никълсън, Мерил Стрийп. Но в никакъв случай не е слаб актьор. Напротив. Просто ролите му в повечето филми са сходни.

16

Анонимен

преди 3 години

До Киро РамботоМилиардите не миришат!

fallback