Снимка: Pixabay
fallback

Кадифето е от материите, които властваха в нашия гардероб през лятото и есента, като продължаваме да я носим и през зимата. Леко мъхеста, тя е изключително приятна на допир, но тъй като е по-тънка, тя не е предпочитана за носене в студа. Въпреки това, дрехите, изработени от нея, изглеждат много стилно и се използват за по-специални случаи. Сега виждаме, че нейният плюш се пренася и върйху нашия маникюр. 

Коприненото докосване на кадифето ще ви накара не само да си купите яркочервена рокля за Коледа, но и да го усетите чрез маникюра си, защото така наречените "кадифени нокти" са една от тенденциите тази зима. 
 
Още от края на октомври много маникюристи показват идеи за зимен маникюр в Instagram, като умело съчетават плюшения ефект с други свои любими техники. 
 
Кадифеният маникюр е за онези от вас, които обичат блясъка и лаковете, които се променят по въздействието на светлината. Също както пипате плюша с ръце и той лъщи, така и ноктите ви ще сияят за празниците. 
 
Маникюристът от Лос Анджелис Ейми Ли показва в профила си в социалната мрежа класически кадифен маникюр в златистозелено. Движейки ноктите си, те блестят, като във видеото й се вижда, че лакът, който е използвала, сякаш е пълен с милиони миниатюрни частици, които светят и същевременно помагат да бъде постигнат плюшения вид на всяка плочка. За целта се продават холограмни и други подобни, които са на нормални цени. 
 
Ето няколко идеи за кадифени нокти, които да изпробвате: 
 
1. Френски маникюр с плюшен ефект  
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jen Seales • Nail Artist (@buffcsjen)

Кадифето се използва не само за лакиране на целия нокът, а и за направа на френски ленти на всеки връх. Тъй като 2020-а е годината на телесните тонове, може да изпозлвате лак с плюшен ефект в светлорозово или бежово. 
 
Ако желаете, може и да не заостряте ноктите си, а да ги затъпите с пилата, като поставите по-голям слой лак. 
 
Още идеи за кадифе и плюш в маникюра ще откриете в материала на Tialoto.bg
 
Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 3 години

Кадифе и плюш - нова тенденция за маникюр 2021За 2022 очаквайфе Фру Фру и Мачкан лак :D

fallback