IStockphoto

Има неща, които не зависят от вас и такива, които зависят. И вашето коледно настроение е от вторите. Със сигурност не е приятно точно в тези семейни празници човек да е сам, но обстановката в момента е такава, че може да се случи. И ако изпаднете в тази ситуация, вместо да се депресирате и оплаквате, можете да вземете нещата в свои ръце и да си направите сами една прекрасна Коледа. 

Как?
 
Започнете деня с нещо вкусно
 
Коледа е все пак, ако досега сте били на режим, можете да направите изключение. Храната е удоволствие, доставете си го днес, заслужавате го.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Home Alone© (@homealone.fans)

Поизпотете се
 
Да, да, вероятно ще си кажете – така и така ще ям всичко днес, защо да не пропусна и тренировката? Защото физическата активност ще повиши хормона на щастие серотонин в организма ви и ще се почувствате по-щастливи. Направете нещо по-кратко и което ви е приятно у дома… ако искате дори само потанцувайте на няколко коледни песни и няма да усетите как се усмихвате и сте изпълнени с енергия.
 
Посетете най-близката църква, ако желаете
 
Рождество Христово е християнски празник и традицията повелява да отидете на църква. Дори да не сте силно вярващи, църковната обстановка по празниците ще ви докара коледно настроение. Доверете ни се!
 
Още идеи какво да правите, ако сте сами вкъщи, вижте в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase