Снимка: БГНЕС
fallback

Сър Иън Маккелън бе една от първите звезди във Великобритания, която се ваксинира с препарата на Pfizer срещу COVID-19. 81-годишната звезда от филмите за "Х-мен" и "Властелинът на пръстените" заяви, чеэ чувства "еуфория" от ваксинацията в университетската болница "Кралица Мери" в Лондон.

"Чувствам се късметлия, че получих ваксината. Нямам никакво колебание в това, да я препоръчам на всички", написа сър Маккелън в Twitter. 

"Следващият път, когато дойда, добре де, шест дни след следващото ми идване ще прегърна всички медици - разрешено ли е?", заяви звездата в интервю за iTV.

Той добави: "Това е истинският бонус от тази ситуация - да видите какво работи и какво не в тази страна. Струва ми се, че NHS е точно в горната част на списъка за институциите, които работят."

"Разбира се, знам, че нямаше да съм жив, ако не беше NHS. Малко съм по-възрастен от NHS, но когато бях дете, имах добро медицинско лечение, когато беше необходимо" разказва актьора, а  ооворейки за ваксинацията, той каза: "Тя е инвазивна, разбира се, изглежда като оръжие - игла - но не е, това е приятел! Живял съм толкова дълго благодарение на това, че съм се ваксинирал и преди.

81-годишният мъж също призова и другите да се ваксинират срещу COVID-19, ако могат.

"Бих насърчил всички да направят разумното нещо, не само за себе си, но и за всички останали, защото ако не сте преносител на вируси, това помага на всички останали, нали?"

I feel very lucky to have had the vaccine. I would have no hesitation in recommending it to anyone. https://t.co/gBLRR0OeJc

— Ian McKellen (@IanMcKellen) December 17, 2020

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 3 години

Е,и? Някой изиграл още едно театро.Нас това какво ни интересува?

35

Анонимен

преди 3 години

Циркаджии.И то долнопробни.А на времето какви циркове имаше...

34

1

преди 3 години

Гледайте филма "Добрият лъжец" с тоя симпатяга и Хелън Мирън от 2019 г. Ще ви хареса. Другото е ала бала.

fallback