IStockphoto

Началото на всяка връзка е вълнуващо, вълшебно и донякъде стресиращо. Всеки реагира на новата любов по различен начин. Някои хора се държат глупаво, други се крият зад маска, трети се носят във въздуха от еуфория, четвърти изпадат в паника... 

Прочетете по-долу, за да видите как може би се държите в първите дни и седмици, базирано на зодиакалния ви знак, след като си хванете гадже:
 
Овен: Обяснява се в любов отрано
 
Хората от този знак обикновено са смели, енергични и волеви личности. Когато обаче са в нова връзка, стават малко притеснени от огнената си природа и гледат да не я разкриват още в самото начало. Те знаят, че импулсивният им нрав може да уплаши новия им любим и въпреки това не могат да чакат дълго. Има-няма до месец, те са признали силните си чувства и то напълно сериозно.
 
Телец: Започва да се държи като женен
 
Телците са земен знак и са добре известни със своята практичност и улегналост. Те копнеят за сигурност във връзките си, така че веднага щом влязат в нови романтични отношения, те започват да се държат като женени/омъжени. Телците веднага засвидетелстват своята ангажираност към другия човек и се надяват да получат същото в замяна. Истинският Телец няма да си губи времето с несериозен и ненадежден партньор.
 
Близнаци: Играят си на топло и студено
 
Близнаците имат двойствена натура, която не им позволява да се държат последователно, особено когато са в нова връзка. В единия момент те изглеждат изключително влюбени в новия си партньор, а в следващия – може да са хладни към него. Те не искат да показват още в началото, че имат силни чувства към този човек, затова си играят с него на топло и студено, докато не се почувстват удобно във връзката.

Рак: Спазва емоционална дистанция
 
Ракът е най-емоционалният и чувствителен знак в зодиака и си го знае. Затова, когато е в нова връзка, той се държи дистанцирано в началото, като вид предпазна реакция. Той заключва емоциите в себе си и/или ги прикрива умело, като се прави на разсеян или на не особено заинтригуван. С течение на времето, стъпка по стъпка, той започва да разкрива по малко душата и чувствата си пред своя нов партньор.
 
Лъв: В началото се престарава
 
Лъвовете имат силно присъствие и харизма, които не могат да бъдат пренебрегнати. Те обичат вниманието, но когато става въпрос за нова връзка, те насочват цялото си възхищение и фокус към своя нов партньор. В началото те са свръхстарателни и дори еуфорични в желанието си да му се харесат и правят какво ли не в името на това отношенията да се задълбочат бързо. Те глезят половинката си, ухажват я, обсипват я с подаръци и комплименти и т. н.
 
Как се държат останалите зодии при нова връзка, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase