IStockphoto
fallback

Eсента ухае на печени плодове. Няма нищо по-хубаво от аромата на току-що приготвения сладкиш с ябълки и канела, който винаги правим през този сезон. След щрудела с готови кори, той е най-предпочитан за похапване за закуска.

Понеже знаем, че обичате да ви даваме рецепти със сезонни плодове и зеленчуци, днес ще ви представим една много лесна и икономична. Разбира се, основно място в нея заемат ябълките, които много от нас обожават да консумират по това време на годината.

 
Ето какви продукти още са ви необходими: 

- 2 чаени чаши брашно;
- 3 големи ябълки; 
- 2 яйца; 
- 1 ч. ч. захар; 
- половин бакпулвер (15-20 г); 
- 125 мл олио; 
- 1 пакетче ванилия; 
- половин чаена лъжица канела; 
- пудра захар за поръсване. 
 
Всички продукти за рецептата ще откриете ТУК. А как да я приготвите вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 3 години

Кви са тия рецепти по време на Пости бе, алооу

8

kakadu

преди 3 години

И рецептата ви като новините - през пръсти...пишете и дори собствените си писания не 4етете преди да ни ги поднесете...пълна глупост е вси4ко в този сайт...

7

Анонимен

преди 3 години

За същата рецепта, но с още 2 яйца слагам 130гр захар и 220гр брашно, като прибавеното брашно разбърквам внимателно с голяма лъжица, за да не паднат предварително разбитите яйца с щипка сол, всичко останало е същото.

fallback