Снимка: istock
fallback

 Продукти:

2 чаени лъжици масло
2 яйца
1 филия хляб, препечен
Дижонска горчица
½ авокадо, обелено и нарязано
2 супени лъжици пармезан, настърган
 
Приготвяне:
 
Разтопете маслото в тиган. Добавете яйцата и ги разбъркайте. След 2-3 минути ще са готови. Намачкайте авокадото и го намажете върху филийката. Поръсете с горчицата. Добавете яйцата отгоре. Поръсете с пармезан.

Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

вгъ

преди 3 години

Големи изгъзеци.Зарязахте ли бекона и шунката?

4

Анонимен

преди 3 години

Мразя авокадо, мразя рукола, мразя киноа и чиа!!!Мразя всички тези *** станали модерни благодарение на глупави хора!!!Правилната храна е простата храна!Полезната храна е тази която са яли предците ни и е расла в нашите географски ширини!

3

анонимус

преди 3 години

Какво е моринга, Pipi? :)

fallback