Продукти:
2 чаени лъжици масло
2 яйца
1 филия хляб, препечен
Дижонска горчица
½ авокадо, обелено и нарязано
2 супени лъжици пармезан, настърган
Приготвяне:
Разтопете маслото в тиган. Добавете яйцата и ги разбъркайте. След 2-3 минути ще са готови. Намачкайте авокадото и го намажете върху филийката. Поръсете с горчицата. Добавете яйцата отгоре. Поръсете с пармезан.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
5
вгъ
преди 3 годиниГолеми изгъзеци.Зарязахте ли бекона и шунката?
4
Анонимен
преди 3 годиниМразя авокадо, мразя рукола, мразя киноа и чиа!!!Мразя всички тези *** станали модерни благодарение на глупави хора!!!Правилната храна е простата храна!Полезната храна е тази която са яли предците ни и е расла в нашите географски ширини!
3
анонимус
преди 3 годиниКакво е моринга, Pipi? :)