Снимка: Facebook
fallback

Журналистът от bTV Светослав Иванов е с коронавирус.

След леко неразположение вчера, днес официално се присъединявам към отбора на борещите се с Ковид-19. Влизам в тази среща с лека отпадналост, но силна вяра, че всичко ще бъде наред. Пожелавам го на всички, които в момента се лекуват, написа той в профила си в социалната мрежа.

Вече се запознахме, в следващите дни ще се опознаем и после ще се разделим по живо по здраво. Защото ще се зареждам с положителна енергия от карантинираните ми момичета. Ще е красива и весела карантина, убеден съм.
Започвам да се обаждам лично на всички, с които съм имал контакт в последната седмица. Дано сте здрави, приятели! Прегръщам ви! И спазвайте правилата, защото не е време за компромиси, пише още водещият на "120 минути".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

24 часа

преди 3 години

Набеден за журналист набеден за болен от набедени за доктори, .май.

27

Анонимен

преди 3 години

Е що е болен като носеше маска и спазвше всеяка една глупост на НОЩ? В ЗАТВОРА ЦЯЛАТА ХУНТА И ЗАДРУГА НА КОВИДИЗМАНИЦИТЕ!

26

УМЕН

преди 3 години

Ще "боледувате" още 3 (три) дни. След това идва Тръмп и ще имате възможност да се борите и да побеждавате измислени вируси в затворническите килии поне 10-на години. Така е то - в пааанделата се сприятеляваш с паяци, може и някой вирус да си опитомите и да го разхождате на каишка в помещението. Изобщо занимателни дейности ще имате в изобилие и за дълго.

fallback