Снимка: istock
fallback

Продукти:

1 голяма бучка масло за разтапяне
2 чаши прясно мляко
1 чаша брашно
3 яйца
1 с.л. захар на кристали
1/4 ч.л. сол
 
Приготвяне:
 
Маслото се разтапя и се оставя да се охлади, не бива да е вряло. След това го сложете в дълбока купа или блендер и добавете към него останалите съставки за палачинките. От полученото тесто изпечете тънки палачинки в тиган с незалепващо покритие, намазан с малко масло. Сервирайте готовите палачинки със сладко, шоколад, ядки, плодове. 

Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Аззз

преди 3 години

Абе може ли жена да напише такава статия. В тоя сайт въобще работи ли някой, който може да готви? Шведски палачинки. Като ви плясна един само на палачинки ще ми станете

6

az

преди 3 години

До Шеф:Хахаха, Явно не съм разбрала и цял живот палачинките все шведски съм ги яла, пък съм им казвала просто палачники.

5

Шеф

преди 3 години

Кое им е шведското на тези палачинки?! Николова, готвенето е изкуство и не е за всеки. Какви шведи те гонят : ))

fallback