Продукти:
1 голяма бучка масло за разтапяне
2 чаши прясно мляко
1 чаша брашно
3 яйца
1 с.л. захар на кристали
1/4 ч.л. сол
Приготвяне:
Маслото се разтапя и се оставя да се охлади, не бива да е вряло. След това го сложете в дълбока купа или блендер и добавете към него останалите съставки за палачинките. От полученото тесто изпечете тънки палачинки в тиган с незалепващо покритие, намазан с малко масло. Сервирайте готовите палачинки със сладко, шоколад, ядки, плодове.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
7
Аззз
преди 3 годиниАбе може ли жена да напише такава статия. В тоя сайт въобще работи ли някой, който може да готви? Шведски палачинки. Като ви плясна един само на палачинки ще ми станете
6
az
преди 3 годиниДо Шеф:Хахаха, Явно не съм разбрала и цял живот палачинките все шведски съм ги яла, пък съм им казвала просто палачники.
5
Шеф
преди 3 годиниКое им е шведското на тези палачинки?! Николова, готвенето е изкуство и не е за всеки. Какви шведи те гонят : ))