Снимка: НДК/ Орлин Горянов
fallback

Дъщерята на президента Румен Радев - Дарина, е приета в НАТФИЗ със специалност "Актьорство за драматичен театър". Тя премина и трите кръга, като събра един от най-високите балове - 12. Класира се сред 10-те най-добри кандидат-студенти, съобщава "24 часа".

Дарина от дете проявява артистични заложби. Тя завърши 35-о средно езиково училище "Добри Войников", прочуто с театралните си традиции. Докато беше гимназистка, участваше и в училищната му трупа "Ле Страпонтен".

Дъщерята на актрисата Лилия Маравиля - Паола, също е приета в НАТФИЗ. Нейният бал е малко по-нисък - 11. Със същият се класира и синът на журналиста Витомир Сaръиванов - Стефан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

159

До.рачков

преди 3 години

Ашколсун ефенде към няма та приемат я четката си четка да знаш

158

Едуард Петров-Едо

преди 3 години

Мисля, че не е редно, да се дават такива подробности от семеен характер! Това говори за много слаби Духовни задръжки! ,,Езикът буйно зло е! Той подпаля целия Свят, а сам се попълва от пъкъла! Ето, юздата е малка, но контролира коня! И кормилото на кораба е малко, но какви огромни кораби управлява! А езикът е малък орган, но може да върши големи работи - добри или зли!" БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ (ОТ ЗЛИТЕ!)!

157

Анонимен

преди 3 години

Нямаше нужда от тази новина.Виж, ако се е върнала с медал от международна олимпиада е друго нещо.

fallback