IStockphoto
fallback

Есен 2020 определно ще бъде различна. Заради коронавируса, много от нас ще продължат да работят от вкъщи, като цяло всички ще продължим да спазваме по-добра хигиена, за да се предпазим. И докато много известни личности ни дават пример как трябва да носим маска и бъдем отговорни, инфлуенсъри и маникюристи показват най-новия хит в пандемията. 

Колкото и да не ни харесва, най-вече заради това, че трудно дишаме и получаваме маскне, не бива да излизаме навън без маска. Тя е наложителна, особено на обществени места, където се струпват повече хора. И за да стане по-приятно изпозлването й, може да го направим със стил. След трикините - бански и предпазно средство в един десен, дойде ред на съчетаването на маската с цвета или декорациите по ноктите. 
 
Маска и маникюр в един стил - защо не? 
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Gina Edwards (@ginaedwards_) на Май 12, 2020 в 5:23 PDT

Някои звезди вече показаха, че умеят да носят дрехи, като съчетават поне цвета на маската с тях. Тази тенденция обаче се измества от находчиви маникюристи, останали без клиенти по време на социалната изолация. Те решават да лакират ноктите си така, че да им отиват на предпазното средство на лицето. Резултатът е страхотен и определено им донася повече работа след отварянето на салоните. 
 
Маникюристът Miss Pop показва в Instagram как си е направила сама ноктите вкъщи. Тъй като има маска в леопардов принт, го е използвала и за новия си маникюр. 
 
Още за съчетанието между маска и маникюр четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 3 години

Я по добре провери кой е министъра на отбраната на Канада и ще паднеш от смях, каракачанката е истъкнат джентълмен в сравнение с този.

9

Анонимен

преди 3 години

Главният лекар на канада препоръча да праете секс само с маски, а по възможност и сами да си го правите!Може и да видите, какво представлява главният лекар на канада!

8

Анонимен

преди 3 години

Има го отдавна включително и в тон с дрехи, бански и тн. но в България модата и жените са 10-20 години назад от света

fallback