Pixabay
fallback

Също както вашия гардероб, от който ще махнете или добавите някои неща на старта на новия сезон, гримът е друга част от цялостната визия, която се променя. Ефектът "йога кожа", леките пастелени цветове или по-блестящите сенки, които носите за бара на плажа, ще отстъпят място на нюансите на есента. 

Независимо дали работите все още от вкъщи или всеки ден сте в офиса, вие имате нужда от малко грим, за да изглеждате добре. Дори и за да имате хубав вид по време на видоразговора в платформата Zoom, добре е да сложите нещо на лицето си. Това може да бъде малко руж, червило, очна линия или спирала. И като заговорихме за последните две, с тях е свързан един от трендовете за предстоящия сезон. 

Какво е плаваща очна линия? 
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от 🎗Featuring MUAs Worlwide 🌍 (@mua.sublime) на Сеп 1, 2020 в 8:52 PDT

Плаващата очна линия е сред тенденциите в грима за 2020-а година. И тъй като последните няколко месеца минаха под по-небрежния "карантинен стил", време е да си припомним какво представялва тя и как да си я направим, за да ни забележат. 
 
Котешкото око, което може да постигнете с подходяща очна линия и хубава спирала, винаги е актуално, но сега на мода е гримирането с тези два продукта по различен начин. Звезди като Луси Бойнтън и Кайли Дженър първи го показаха, като вдъхновиха много бюти влогъри. 
 
За да имате перфектната плаваща очна линия, е добре върху клечапа и околоочния контур да поставите хубава матираща основа, после да импровизирате, като нанесете внимателно черна очна линия или такава в друг цвят. Тя не бива да е на стандартното място, а в пространството под или върху миглите и клепачите. 
 
Още за начините, по които може да носите плаваща очна линия четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 3 години

Това са идеи за куртизанки. Нямате ли нещо за хора.

2

Анонимен

преди 3 години

Маската къде е?

1

Анонимен

преди 3 години

Синьо-*** тонове, удряш един тупаник и ето ти есенен грим, хаха

fallback