Продукти:
1 бр сирене бри или камембер
1/4 чаша мед
50 г сурови ядки микс - орехи, бадеми, кашу
едно нарязани
няколко иглички свеж розмарин, ситно нарязани
30 г стафиди
няколко сушени кайсии по желание
Приготвяне:
За тази рецепта може да ползвате кръгло сирене бри или такова на триъгълничета. С нож направете леки надлъжни разрези от горната страна на бялата коричка на сиренето. Сложете го в малка тавичка. Печете го в предварително загрята фурна на 180 градуса. В купичка комбинирайте ядките, стафидите и розмарина. Когато сиренето се разтопи леко и хване коричка, може да му добавите медената смес. Печете още няколко минути. Сложете тавичката на масата и сервирайте с хубава франзела.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
2
Анонимен
преди 3 годинитва без хлеб ли се еде, кво се праи
1
Консуматор
преди 3 годиниКъде може да се види тази "медена смес"? Нарязани ядки,стафиди и розмарин не правят медена смес. Или греша?