Снимка: БГНЕС
fallback

Хари Магуайър успял да похарчи 63 000 паунда за 5 часа в бар в Миконос, преди да пребие полицай, пише вестник "Сън". Защитникът на Манчестър Юнайтед отлетя за гръцкия остров за три дни с годеницата си Фърн Хокинс.

Заедно с няколко негови приятели и братята си, той е посещавал нощни барове и клубове без почивка на гръцкия остров, който това лято се превърна в желана дестинация на звездите от Висшата лига на Англия.
 
Той успял да привлече вниманието на фенове на други клубове, които са го обиждали публично.
Oще по темата
 
Свидетели твърдят, че 27-годишната футболна звезда на Англия и компанията му направили сметка в бар за 63 000 британски лири в рамките на петчасов купон. Компанията на футболиста поръчала скъп алкохол и омари. В партито се включили Рос Баркли от Челси и съотборникът на Хари от Манчестър Юнайтед Брандън Уилямс.
 
Към тях се присъединила и звездата на снукъра Джуд Тръмп.
 
Свидетел в бара казал пред "Сън": "Той похарчи цяло състояние за алкохол и просто не изглеждаше, че скоро ще спре. Изглеждаше разстроен от нещо. Сякаш беше дошъл тук да пие денонощно".
 
Магуайър е платил 18 000 паунда за бутилка Dom Perignon Brut 2002, бутилка шампанско на Armand de Brignac на стойност 17 000 паунда и плюс по 750 паунда за три бутилки Jack Daniel’s.
 
Звездите дали 1200 паунда за омар и близо 1000 паунда за седем рибени пържоли и гръцки мезета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 3 години

Zvezda ???

26

Анонимен

преди 3 години

Както дошли - тъй и отишли, да са живи и здрави футболните празноглави фенковци, които пълнят джобовете на т.н. "звезди", които пък на свой ред ги харчат за също толкова бесмислени и ненужни вещи и занимания. Пандемията напомни на голяма част от човечеството за важните неща в живота и че парите не са всичко.

25

Анонимен

преди 3 години

До:" има такива цени"И все пак не го вярвам, 63 000 паунда, дори и да е най-скъпия остров в Европа, ми се струва безумие. При тези цени каква посещаемост се очаква? Като гледах клипа къде се бият не ми направи впечатление да е някакво скъпарско място. Не казвам, че е невъзможно да се изхарчат 130 000 лв за 5 часа, но от 5 човека за 5 часа. Колко да изпият, колко да изядат? Да е скъпо колко да е скъпо? Пък и как са го изчисли ли че е изхарчил 63 000 паунда? Сметката е в Евро. Силно преувеличено

fallback