Снимка: БГНЕС
fallback

Избирането на тоалет по време на пандемията се превърна в доста трудна задача. Някои от нас свикнаха да прекарват голяма част от времето си у дома, удобно настанили се на дивана и облечени само с анцузи или спортни клинове. Дънките и роклите останаха назад в гардероба ни и понякога дори се чувстваме неловко, когато ни се наложи да ги облечем.

Сега, към този проблем се присъединява и смяната на сезоните. Лятото постепенно си тръгва, за да отстъпи място на есента. Тази смяна е неприятна, тъй като не знаем точно как да се облечем. През деня е топло, но вечерта започва да става все по-хладно и задължително трябва да имаме едно леко яке в чантата си.
 
Ако все още се чудите как да съчетаете роклята си с дълго яке, то погледнете към Ирина Шейк. Супермоделът беше забелязан на разходка из Ню Йорк за първи път след началото на пандемията. Тъй като подиумите са затворени за неопределено време, Шейк реши да покаже новите тенденции из улиците на големия град. 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Shayk-ɢᴇᴏʀɢɪᴀ 🇬🇪 (@irinashaykonline) on Aug 18, 2020 at 11:20pm PDT

Звездата успя да съчетае къса лятна рокля с дълго кожено яке и високи боти. Черният блейзър на модела беше от колекцията на "J Brand x Elsa Hosk", а бялата рокля е дело на "Reformation Othello". За да завърши визията си Шейк заложи на обувки от "Dr. Martens" и кръгли слънчеви очила. 
 
Кожените якета винаги са били модерни, но набраха огромна популярност през миналата есен. Оказва се, че те ще са на мода и през тази година, така че е добре да добавите едно и в своя гардероб. Освен това Шейк доказва, че много лесно може да съчетаете якето с лятната си рокля и да се насладите на последните дни на лятото, чувствайки се едновременно прохладно и топло.
 
Само няколко часа след като снимката на Ирина от Ню Йорк попадна в социалните мрежи, якето й беше разпродадено. Цената му не е висока - 49 долара, и именно затова много от феновете на супермодела го изкупиха. 
 
Още новини от света на модата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Шопо

преди 3 години

Това не е жена ,бе момчета,това е КЕФ !!!

3

Анонимен

преди 3 години

На мен пък много ми харесва, невероятна е. За съжаление не и върви с мъжете. Всеки вижда различно нещата, не всеки харесва едно и също.

2

Бау

преди 3 години

никога не съм я харесвал. Явно въпрос на вкус.

fallback